Friday, December 30, 2011

Timeless Penang...

Hajat di hati semalam masa lunch nak gi cari barang kat Times Square. Barang tak dapat. Makan aje yang dapat. Kalau dah gi reramai tu selalu akan berlainan rasa tekak untuk makan tapi kami OK je... sekepala nak pekena honeydew buble nie... sedappp... emang peberet kami pun kalu gi Timeless Penang, Times Square.

 Sruppp.. sruppp... eh kenapa sedut-sedut tak banyak buble dia...
Terus panggil waiter 'Dik boleh tambah buble tak...' kui kui kui...

 Puan atun dan puan zai...

 Puan aini dan puan zila...

 Yang ini puan zai punya... nasi goreng kampung...
Perut lapo nak makan nasi tak moh mee-mee...

 Seafood noodle.

Dry seafood noodle.

OK, lah sekian untuk pagi ini... arini puan zai cuti... last cuti pada tahun 2011... cuti nie ingat dah gi Chowkit pagi nie... Semalam apak, kakak dan adik dah gi sekolah amek buku teks dan beli buku sekolah....

Turn ibu cuti nie nak cari tudung sekolah kakak... adik tak ikut sebab ibu tak larat nak bawa adik dan layan kerenahnya nanti... ok to be continue ya... tata...


2 comments:

Zefa NorAsmara said...

Menggoda la warna hijau tu.. sedap!!

ps: sejak bila header baru? sbb ibu Yusuf baru perasan. Comel!!

Jendela Hati said...

zefa norasmara: sedap yg ijau nie mcm nk minum lg je...

ps-br je.. tu pun kakak komplen kata bg cantek lg.masalahnya ibu dia tak reti sgt hehe