Thursday, December 22, 2011

Belanja dapur bersama BEN10 dan Powerpuff Girl


 OK, ini cerita kelmarin.
Hari ini baru nak post entry nie.
Kelmarin hari membeli barang dapur yang sudah kehabisan.
Pulak tu dapat email dari Chicky Club soh datang jumpa dengan BEN10 dan Powerpuff Girl kat Tesco Menjalara, Kepong.
Dah tentu-tentu anak-anak nak jugak...
Jadi, sambil beli barang dapur sempat gak singgah jumpa BEN10 dan Powerpuff Girl kat Chicky Club.

 Setelah selesai membeli dan membayar, terus ke kaunter order chicky meal...

 Tersenyum sambil makan.

 Jadi model BEN10 kejap.

Sebab tang ini aje yang iye-iye nak makan sini.

 Dah kenyang... jalann...

 Adik dah jeling mainan...
Takde dah mainan kalau dah dapat BEN10 dari chicky kan...

 Permata hati...

Dah dapat yang di hajati...


4 comments:

Dalila Hamid said...

amboi meriah mainan..

puanbee said...

haha power puff , mainan chicky tu tahan lama sikit dr yg di jual kedai2 tu kak

wahida said...

anak2 aku pun kalau ada mainan2 cenggini laju je dorang..bukan nak mkn sgt pun...adoi la...

Jendela Hati said...

dalila hamid: mainan je yg nak sgt tu

puanbee: dpt ke tgn abes di pusing2 mainan tu

wahida: betul tu, bukan nak pandang makanan tu sgt, nak mainan je lebih