Saturday, December 3, 2011

Kenanga Wholesale City ziarah ke 2


 Semalam hari jumaat break dua jam.
Awal-awal lagi memang dah plan nak ke Kenanga Wholesale City.
Sampai-sampai tengok ramai orang kat lobi rupanya open ceremony dorang semalam.
Ada juga kedai yang baru buka.
Takat nie masih berjalan, melihat, mengintai dan menjenguk-jenguk kedai di sini.
Belom ada lagi barang yang nak di borong.
Lagipun bangunan ni besar.
Pertama kali datang sini minggu lepas ada jugak borong barang.
Excited sangat sampai nak juling bijik mata tengok barang-barang yang di jual

 Ini permandangan masa nak start open ceremony tu.
Ada lion dance, puan zai suka tengok tapi tak sempat nak tunggu, masa itu emas.
 Banyak la deretan bunga-bunga untuk salah satu kedai yang baru dibuka.

Ini antara model bunga tersebut hehehe... kelessssss....


2 comments:

Zefa NorAsmara said...

Ada tgk iklan dia kat tepi federal highway.. kat mana lokasinya ni. Setakatni, kalau tmpt borong2ni, ibu yusuf cuma pernah pergi plaza GM klang je..

Jendela Hati said...

zefa norasmara: dekat dgn pudu/jln jln tuah, nama jalan pun jalan kenanga... gi la tgk2 byk kedai2 kat situ