Sunday, December 18, 2011

Famili Day ~ Lost World of Tambun ~ Part 3

As-salam buat semua... fuhhh letih semalam tak hilang lagi. Rasa nak demam pun ada nie...


OK, puan zai dah post entry Part 1 dan Part 2 cerita Famili Day - Lost World of Tambun. Ada macam-macam gambar keseronokan dan kegembiraan anak-anak puan zai dan famili kengkawan keseluruhannya.


Gambar kali ini puan zai nak tayang gambar anak-anak yang seronok bermain air. Tak puas-puas sampai tak naik tukar baju nak balik KL.

































Hah nampak? Nampak? Macam nie lah keseronokan anak-anak puan zai. Biarlah gambar menceritakan bagaimana mereka sernok sesangat bermain air di Water Park.
Main air sampai tak puas pulak tengok budak-budak nie.

Tamat lah sudah cerita Lost World of Tambun kali ini. Agak-agaknya ke manalah destinasi Famili Day kami ni untuk tahun hadapan.

Apa-apa pun seronok dan gembira untuk event semalam dah pun berakhir.

Terima kasih kepada semua yang terlibat-drive bas, abang-abang polis dan semua ke 12 orang marshall yang eskot kami dari Menara (opis puan zai) sampai lah ke Tambun pergi dan balik dengan selamat.

Terima kasih beri kami peluang jadi 'VIP' atau kerabat di raja hehe... selalu kalu polis lalu kita akan ketepi kali ini orang ramai akan ketepi atau behenti dan beri laluan pada kami... dasat tak?

Tabik pada abang-abang polis (dengar polis muda nie baru 23 tahun). Khidmat mereka di sanjung tinggi.

Uihhh dasat tau takat naik moto dan eskot 3 bas ke Tambun... terer2...

OK lah stop di sini... jumpa lagi tata...











Puan zai @ JH...



4 comments:

Dalila Hamid said...

bestkan joint family day camni... boleh dpt kawan2 baru... dela x pernah masuk sana lagi... :(

Nizam Ijam said...

best r :D

MulutPayau said...

tgk gmbar anak2 Puan zai pun dah tau mmng seronok.....

Jendela Hati said...

dalila hamid: sy pun 1st time g nie

nizam ijam: mmg best bg bdk2

mulutpayau: hmm mp sampai taknak balik adalah..