Saturday, November 12, 2011

Pasar malam Semenyih...

Dah alang-alang sampai Rinching dan alang-alang malas masak dan alang-alang nak makan-makan sambil lepaking tengok AIM kat Astro, semua menu malam nie di sediakan di Pasar malam Semenyih.

Tak banyak beli, cukup lah untuk perut-perut yang lapar kat rumah nie. Lagipun saja jer nak cuci mata jenjalan.


Sambil jalan sambil makan. Lapo...

Peberet kakak-pecal.

OK, ok... bila dah sampai sini, ada macam-macam jenis barang Angry Birds.
Adik amek buku kaler RM2.

 Tengok-tengok, pilih-pilih...

OK ler, kitaorang sambil makan sambil nonton AIM. Puas ati sebab siti malam nie takde pencalonan. Boleh pass kat orang lain untuk naik pentas.

Tergeletek hati tengok telatah Zizan jadi pengacara AIM kali ini... best best...

Tata...



2 comments:

Puanbee2 said...

pecal . lama betul tk makan tu ..

Jendela Hati said...

puanbee: anak dara sy nie emang suka sesgt pecal dan akan makan berulang selagi tak abaes...