Saturday, November 12, 2011

Burung Angry Birds Yang Sebenar

Agak-agak burung yang sebenar ni pun ganas macam Angry Birds tak?


http://img64.imageshack.us/img64/1267/birds01.jpg
p.s- Budak-budak sekarang kalu gi mana-mana je semua nak Angry Birds... Dari beg sekolah, stationary, buku kaler semua nak AB nie...huhu... tp apa-apa pun... cantek...

Bukan tu sahaja hadiah birthday ke, sukaneka ke, doorgift ke, ataupun dari cikgu untuk anak murid pun ada AB...

Siap je la duit nak beli belah product nie bulan depan bila masuk sekolah January nanti...

8 comments:

Totie@Tomy said...

suami saya suka main game angry bird..tp saya tak minat..

MulutPayau said...

akak dah mula jadi hantu game angry bird..anak2 tak berapa minat..hhehehe..

Kak Aya said...

Nadhirah dan Umar dah pun beli pencil case dan kelengkapan alat tulis Angry Birds, ada jual di koperasi sekolah....pagi ni pulak selipar Umar terputus kat pasar, terpaksa beli yg baru, laju je la sambar selipar Angry Birds, nasib RM5 je.

Jendela Hati said...

totie@tomy: sy pun jarang layan games, asik blog je hehe

mulutpayau: kat sini anak2 lak yg selalu konker games huhu

kakaya: hehe nasib jual rm5, nie mlm kang bdk2 dh ngajak ke pasar mlm dah, stanby je lah...

Puanbee2 said...

puanzai gambar tk keluar lah ..

Jendela Hati said...

puanbee: eh yelah sebelum nie ok je, skrg takde pic..nape ek?huhu

asia_creative power said...

Salam...

Comel cahaya mata akak..Alhamdulillah...

Saya cuma nak berkongsi, saya ada menjual kelengkapan sekolah angry bird anak-anak dengan harga borong. Minimum order 3 set je.

Kalau berminat boleh la email kan kepada myasia.creativepower@gmail.com.

Saya pun ada mengadakan bengkel iaitu "Siri Bengkel 100 Minit" boleh layari 100minutesworkshop.blogspot.com

Terima kasih.

Jendela Hati said...

asia_creative power: makaseh ada singgah di JH...