Saturday, October 1, 2011

Nabil & Nazira nikah...

Assalamualaikum...

Serius nie... puan zai seronok sangat tengok Nabil dan Nazira dah nikah arini.
Dapat tengok gambar menarik pernikahan mereka di blog ct N Honey dan di blog Puanbee kita tu...

Semoga mereka berbahagia hendaknya sampai ke akhir hayat.
Selamat melayari kehidupan sebagai suami isteri, ucapan dari peminat setia... cewahhhh hahaha

Selamat pengantin baru...

 Manis sungguh wajah pengantin lelaki yang sedang tersenyum nie. Suka puan zai tengok.

 Pengantin perempuan pun jelita. Sepadan sangat. Tampak ayu jer.

Apa-apa tahniah bang bil!!!

Peminat,
Puan Zai...

 

4 comments:

Wanita2u said...

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

Kak Aya said...

tahniah la untuk Nabil dan Nazira..semoga berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat

Puanbee2 said...

zira comel sungguh bila bertudung kan ..tahniah :)

Jendela Hati said...

Wanita2u: makaseh sbb singgah kat sini. ti sy jenguk2 kat sana lak...

Kakaya: semoga pernikahan ini kekal dengan doa semua org kan kakaya.

Puanbee: tu lah lah dia pakai tudung, baju2 dia pun lawa gak...