Friday, October 7, 2011

Free gift - Mary Kay

Seronoknya dalam hati bila dapat free gift dari Mary Kay supplier iaitu kawan opis.


Puan zai beli semua product Mary Kay nie memang dari kawan opis inilah... Tempat duduk dia tak jauh dari tempat duduk puan zai lagipun kami nie satu division.


Dia kata sebab puan zai pelanggan yang telah banyak membeli produk MK ini (yelah tu..), dia bagi free gift ini sebagai tanda penghargaan.



Beg mekap 'berbulu-bulu'. Cantik. Dah macam pegang teddybear pula.



Antara yang dah puan zai borong produk MK nie.
[Pic recycle...]

Terima kasih dan tata.

Puan Zai...

2 comments:

Puanbee2 said...

hehe suka , saya pun pakai produk mary kay dah sekarang ni

Jendela Hati said...

puanbee: suka kan, wah makin berseri2 la pasni...