Tuesday, April 10, 2012

Selamat Pagi semua!

As-salam...

Hujan bermula dari jam 4 pagi. Lebat dan semakin lebat. Alhamdulillah dengan RahmatMu ya-tuhan...

Mood baik setakat nie. Lagipun esok public holiday. Boleh lepaking di rumah bersama keluarga.

Sarapan apa pagi nie? Hari ini bawa lappy ke opis. Boleh BW time lunch time nanti hehe.

 Pagi nie pekena sarapan roti telo dan kuah dal.
Minum teh tarik dan air suam.
Geng-geng pun makan menu yang sama.
Sambil makan sambil dok tengok hujan yang lebat melalui tingkap foodcourt.

 Yang ini pula lunch semalam.
Makan menu simple.
Tak tau nak makan apa, amek nasi, sayur bayam dan telo dadar.

Dah hampir jam 8.30am dah. Nak masuk keje dah. Air panas boss pun dah buat. Hari ini start dari pagi sampai petang boss ada meeting. Venue meeting tak jauh pun dalam meeting room floor yang sama. OK la, to be continue ya. Tata...

Sekian...

Puan Zai @ JH...



2 comments:

lelamaisara said...

Alamak..lapq la pulak...

Karukord Jagau's said...

selamat malam (^________________^)