Monday, April 30, 2012

Launch Event Celebration...


As-salam...

Hari ini dalam sejarah.


Setelah semua proses rebranding selesai, hari ini 30hb April puan zai dan rakan-rakan sekerja meraikan perasmian jenama baru syarikat kami berkerja.


Rasa gembira dan hiba bercampur baur.


Sedih bila mengucapkan bye-bye kepada kaler 'kuning' dan gembira dengan alu-aluan selamat datang untuk kaler 'biru'.


Selamat tinggal MAA dan selamat datang Zurich!




 Logo baru.
Signboard besar di atas paling tinggi bangunan ini di katakan signboard paling besar di Malaysia di antara lain-lain company.

 Puan zai dan rakan-rakan bergambar bersama CEO Zurich Malaysia.

 Bergambar pula dengan bigboss.

 Alaaa kabur lah pula. Yang ini ex-boss.
Kalau dapat bergambar dengan ex-boss yang berada di JB tu huhu, lagi sangat-sangat suka.

 Sign jangan tak sign.

 Luv Zurich.





 Cup cakes Z = Zurich...



 Macam artis lah pulakkk...













1996 - 2011... ~ Nostalgia yang indah bersamamu MAA...


2012 - selamanya... ~ Moga menjadi gemilang dan lebih cemerlang bersamamu Zurich...




Puan Zai @ JH...


6 comments:

LYAfrina said...

wah,,,syarikat y sgt2 besar... moga nama baru mberi smngtbaru..

slamat bcuti kak.. n slamat hari pekerja

Karukord Jagau's said...

aku rasa cam penah datang la bangunan tu.....hehehee

Azrey Rozie Eiman said...

Totally nampak lain environment there. Sebak pulak. All the best bersama Zurich :)

Jendela Hati said...

lyafrina: tu la semua semangat baru

karukord jagau's: penah masuk dlm bangunan ke penah lalu je? hehe

azrey rozei eiman: mmg sebak rozie... teringat kat TY... totally yg ada signboard kaler kuning kerabat di raja dah tuka ke kaler biru satu bangunan xkira kat foodcourt, rest room, paking dll.

Norhazrol mohamad shaari said...
This comment has been removed by the author.
Norhazrol mohamad shaari said...

kerana MAA ni kene jual ngan ZURICH,hbs syarikat2 TY tutup gak...rindunye MR PRINT SDN BHD slh sebuah syarikat TY ni gak..rindu zaman2 berkhimat di MR PRINT..wlupun MAA ASSURANCE ni dah xde,tp MAA Takaful akan jd no 1 x lama lg..."syarikat warga bumiputera untuk rakyat bumiputera"