Friday, January 27, 2012

Yeayeah... kita enjoy!

Tengah boring kat opis semua pakat posing hehe...

 Amboiii...
Mentang-mentang boss masing-masing tak dak...

 Hari jumaat, kami dibenarkan pakai casual atau pakai tshirt company yang kaler biru nie.
Maklumlah company corporate colour sekarang biru.
Sebelum nie company corporate kaler ialah kaler kuning di raja maklum lah pemilik company dulu dari kerabat NS.
Pakai apa-apa plain tshirt pun ok asalkan tiada lambang atau logo company lain.

Puan erin dan puan zai berposing...

Puan zai @ JH...


6 comments:

Lady Lavender said...

hehee..semua org sonok bila tiba hari jumaat :-)

Jendela Hati said...

LL: itu la sbb sabtu ahad cuti..kita enjoy!

Deru Ombak said...

Singgah malam JH..
Sama ah kat opis ari ni... Berjimba-jimba sebab bos sume meeting kat putrajaya. Hehehehe... Kucing takde kan, apelagi tikus menari samba... :)

Azrey Rozie Eiman said...

MAA Corporate F1 Shirt baru 4-5 bulan tu dah tak boleh pakai la yek. Pakai buat tido jek laa

Jendela Hati said...

deru ombak: hehe itu yg seronok kan kan

azrey rozie eiman: shirt F1 division kami tak sorang yg beli sbb kena bayo RM50... shirt biru nie comp bg free uolss...

Azrey Rozie Eiman said...

freeee.... good good :)