Thursday, January 26, 2012

Mary Kay ~ Membelai kulitku...

As-salam... perghhh tak tahan tengok tajuk...

Puan zai dah beberapa bulan menggunakan product Mary Kay nie.

Bermula dengan pack kecil dahulu untuk lihat kesesuaian kulit... bila tengok kulit tak de masalah dan pack kecil pun dah habis, puan zai beli pack besar untuk kegunaan sekarang.

Puan zai bukan orang ado-ado, jadi puan zai beli ikut kemampuan diri.

Usah beli bebanyak. Beli dan guna. Jika sesuai teruskan. Jika tidak terpulang pada diri sendiri. Bukan nak tiba-tiba jadi cantek. Asal kulit muka sihat dan kita sendiri akan lebih berkeyakinan di luar. Ini lebih penting.

Tadi dah dapat barang yang di kehendaki. Pulak tu perasaan jadi terlalu gembira bila dapat lipstick dan eye pencil sebagai free gift.

 Barang di beli dan free gift.

 Moisture renewing gel mask RM110.
Pakai sebelum tidur.
Kulit akan kurang garis halus dan kedutan.
Kulit menjadi cerah.
Kulit muka tegang, sihat dan lembut.

I like...
Baru first beli mask nie.
Penah guna sekali masa demo dedulu.
Dan penah guna bila dapat sampel dan pakai di rumah.

 Oil Free hydrating gel RM120.
Akan mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit.
Kulit tak kering jika guna.

 Sun protector RM120.
Pack kecik udah abes jadi kena beli yang ini, besar sikit dalam 29ml.
Uii boleh jimat nie...

 Haaa tang ini yang best nie.
Sebagai penghargaan pelanggan tetap, puan zai dapat free gift lipstick rose satin.
Cantek tau kaler dia.
Lagi satu puan zai dapat Weekender eye pencil - calssic navy.
Senang nak guna cuma calit ke alis mata dah siap...
Seronok sangat tang free gift nie...
Berbaloi lah kot...hehehe


Produk ini puan zai walau sedikit mahal (memang mahal pun sebab selalunya pakai produk murah), tetapi ianya menjimatkan.
Tak perlu nak pakai banyak, secalit di hujung jari pun dah cukup.
Secalit di hujung jari boleh rata seluruh muka...
Jimat tak?
Jimattt...
Boleh lah try...

Puan Zai @ JH....


2 comments:

puanbee said...

wah .. ada banyak yg sy belum try ni puanzai ..

Jendela Hati said...

puanbee: tu la sy pun