Wednesday, January 11, 2012

Semak mata

Bila tamat bulan disember nampaknya makin susut la jemputan kawin.

Walau pun ada juga undangan bulan ini tapi tak lah semeriah undangannya pada bulan lepas yakni bulan cuti sekolah.

Asal ada orang kat umah je, ada je orang hantar kad kawin, asal ada je kad kawin, ada lah orang je kat rumah hehehe...

Ala kengkawan tak benda nak citer pun... saja nak post gambar kakak yang sedang imbas kembali kad-kad yang di terima...





Kakak kata banyak sangat kad kawin nie.

Dah banyak-banyak tu, masuk dalam paper bag jadi satu tapi tetap kakak kata 'semak mata' tengok...

Nasib la ko wahai kad kawin, kalau ko tak kena buang dek kakak mesti ko masih dok dalam paper bag tu...

Tapi kan kalau puan zai, kad-kad lama ni bole recycle... contoh kalau nak beri hadiah kat orang terlupa pulak nak beli kad ucapan kecil, amek je kad kawin yang lama nie gunting bagi elok dan jadikan ia kad ucapan kecil... kan dah jimat hehehe

Tapiiii kalau kad kawin sendiri mau simpan buat kenangan ek?

Puan zai @ JH

3 comments:

Yati said...

Hehe.. Yati simpan lagi lebihan kad kahwin sendiri. Ingat dah guna dan hantar semua, tengok-tengok ada lagi baki.
Betul tu Puan Zai, boleh recycle. Buat tulis list benda nak beli time pi supermarket. :D

Kak Aya said...

saya campak ters masuk tong sampah ...teruk kan saya ni?

Jendela Hati said...

yati: tu la masih ada dlm album kawin...

kakaya: mesti lebih dari satu paper bag kad kawin org nie ek?