Saturday, January 14, 2012

Limau dan public holiday...

Dah tiba masa untuk 'mengutip' buah limau nie.
Maklumlah lagi seminggu nak Chinese New Year.
Sejak kamis aritu dah start dapat limau.
Semalam pulak ada supplier dan agent beri berkotak-kotak untuk division.
Bawa balik rumah berbiji-biji buah limau.
Rasanya manis...

Suka sangat musim limau nie...
Cuma kena ingat jangan makan banyak.
Sebabnya puan zai sejak kelmarin pun dah terbatuk-batuk walau tak banyak makan limau hehe...

Bulan ini bukan sahaja suka musim limau, musim cuti panjang pun iye.

Masuk CNY sampai bulan febuari banyak public holiday.

Minggu CNY dari 23hb hinggga 29hb.
Lepas Hari Wilayah 1hb Feb.
Sambung pula dengan Maulud Nabi pada 5hb yang jatuh pada hari ahad dan sambung 7hb Thaipusam.
Boss-boss dan ramai lagi staff lain akan bercuti selama 2 minggu.

Yeyeahhhhh...

p.s semalam tersenyum je buat summary report CNY leave untuk semua staff satu division yang bigboss minta.
Seronok lah ramai yang cuti termasuk boss2 hehe...

5 comments:

Totie@Tomy said...

wah lepas ni rumah mewah dengan limau ar..hehe

Jendela Hati said...

totie@tomy: sblm nie bau durian, skrg kat umah bau limau pulak...

Azrey Rozie Eiman said...

Enjoy la tu boss takde. Yeay! Abis tu ko tak cuti?

Dalila Hamid said...

offfice dela baru dpt sekotak... jenuh la nk berkongsi ramai2...hhee

Jendela Hati said...

azrey rozie eiman: cny kena jaga 'kedai', tak cuti... syok apa kat opis tak de org..kita enjoy..

dalila hamid: hehe tak pa ada seminggu lg bole kutip