Wednesday, January 26, 2011

Banyak homework lah ibu

Hari ini lewat setengah jam keluar dari office.

Mulanya ingat nak balik sharp2 5.15pm bila kakak call mengadu yang kakak banyak homework nak buat.

Puan zai ada kerja yang perlu di settle, kalau tak settle selagi tu takkan tenang hati untuk pulang.
Kerja yang tak siap di office tak lah di rumah asyik nak piker banyak pasal kerja.

Last2 dalam 6.30pm baru sampai rumah.

Sampai-sampai je tengok kakak, Sutera dan Qimie sedang buat homeworks bawah pokok rambutan sambil di pantau oleh makngah, paklang dan mama Sutera, Cik Jana.

Sekian catitan ringkas dari puan zai untuk hari ini.

Berjumpa lagi esok ye!

Puan zai...

2 comments:

Lady Lavender said...

bagusnya..senang hati bila balik umah tengok anak buat homework sendiri..tak yah tunggu ibu balik baru nak buat :-)

i amsterdam said...

Salam perkenalan,

Seronok nengok budak2 yg buat homework tanpa perlu dikerah. Anak bujangku (sama umur) hingga sekarang ni kalau tak disuruh tak dibuatnya, alahai...