Thursday, January 13, 2011

13 tahun sudah...

13.01.2011
~~~~~~~~
Nak download terus dari pendrive, besar sgt slow 2mb...kena take pic dari PC and baru download so tak berapa clear sikit pic nie.
13 tahun sudah puan zai berkhidmat di company ini. Bukan lah genap hari ini 13 tahun, cuma ambil simbol tarikh 13 sahaja. Hari ini kan 13hb.
Puan zai genap 13 tahun pada July 2010 tahun lepas. Tahun 2011, July nanti dah masuk ke 14 tahun.

Puan zai mula berkhidmat pada September 1996 dan sah jawatan pada July 1997.

Tahun 2001 ambil award untuk 5 tahun berkhidmat.

Dan...

Gambar di atas pula semasa mengambil Long Service Awards daripada CEO - En Umar swift sempena puan zai zai genap berkhidmat 10 tahun pada tahun 2007.

Sengaja masuk gambar ni dalam blog sebab hari ni dok takde nak buat apa, idea nak cerita pun tiada so bila belek2 pc terbelek la pic album dan terjumpa gambar yang tak berapa cun nie.hehe.

Sekian. Wassalam.
 Puan zai...

1 comment:

Lady Lavender said...

13 thn memang lama tuu..tahniah puan zai..mesti boss sayang ni hehee..