Tuesday, March 27, 2012

Spageti diminta oleh anak-anakku...

Huhua skemanya ayat di atas... assalamualaikum buat semua sahabat alam maya JH...

Dah tiga hari tak online. Tiga hari menanggung seksa tak dapat online. Tiga hari tak jenguk blog kengkawan. Tiga hari juga tak dapat release tension dengan mengadap blog. Dan tiga hari juga hidup ku tak meriah dengan blog cewahhh hehehe. Nampaknya hari ini nak tayang menu tiga hari yang lepas juga...

Tiga hari yang lepas menu ini yang puan zai masak. Makan dari makan sampai ke petang. Macam tak cukup aje masak satu bungkus spageti. Tak apa nanti buat lagi.

 Makan dari pagi tak sudah-sudah.

Makan menu ini berulang-ulang sampai habis.
Walaupun ada masak nasi dan kurma ayam tapi menu nie tak berapa laku pulak hehe...

OK lah, nak jenjalan dulu. Nak jenguk blog anda pula... tata...

P.s -  walau tak online tiga hari tapi hati seronok bila ada juga orang datang baca dan komen. Terima kasih buat anda.

Sekian.... senyuman indah dari puan zai @ JH....



9 comments:

MulutPayau said...

memang berbaloi kita masak kalau anak2 suka......

..::..aRe-Na..::.. said...

perghhh..dap nyerrr...
bselera la kn anak2 makan..
nak2 plak dimasak dgn penuh kasih
sayang hehehe...

Lady Lavender said...

arini kita pun masak spagetti utk anak-anak :-)

Deru Ombak said...

Salam Zai...

Air tangan ibu adalah yang terbaik untuk anak2...

lelamaisara said...

Dah lame tak singgah sini....

Terasa teringin plak nak wat spageti...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ispun terskema membaca tajuk di atas... hohoho (^____^)

Jendela Hati said...

mulut payau: kalu licin lg berbaloi kan kak...

are-na: anak beranak selera mkn nie hehe

lady lavender: wah menu yg sama nie tp LL pandai masak semua sedap2...

deru ombak: salam kakya, betul kak walau masak sesimple aje...

lelamaisara: terimakasih singgah sni ye... spegeti masak simple2...

eeiyss: hehehe terskema baca kan

Zefa NorAsmara said...

Lama dah tak buat spaghetti. Lepas baca entry ni terus rasa teringin nak buat..

ps: baca dah entry ni semalam tapi tak epas nak komen.. :D

Jendela Hati said...

zefa norasmara: ye lah kdg2 tak lepas kan kalau kite nak komen...huhuhukkk

ps-anak2 nak cabonara pulakkk hehe