Thursday, March 29, 2012

Pulut kuning dan rendang daging...

As-salam...

Pagi-pagi buta dah tayang makanan kan? Ini cerita pagi dan tengahari di hari rabu.

 Pulut nie kawan opis yang belikan kat area rumah dia.
Makan waktu lunch.
Rendang dia emang best.
Ada banyak sebenarnya tu dalam plastik.
Yang dalam gambar hanya ciput aje puan zai letak.
Pulut kuning yang sedap nie susah nak dapat sebab ianya hanya di jual pada hari rabu sahaja.
Puan zai makan sikit aje takut hangin jahat melanda hehe...
Harga sebungkus RM3.

Yang ini nasi lemak letak telur hancur - menu pagi yang di ambil semasa bersarapan.

Best tak tengok acara menu di pagi buta nie? Hehehe.... tata...

Sekian.

Puan Zai @ JH



6 comments:

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf pun takut nak makan pulut byk2.. Hanginnn.. :D

Lady Lavender said...

sedaaapp pulut kuning & rendang! kita okay aje makan pulut :-)

Azrey Rozie Eiman said...

Eicha tgk gambo pulut kuning.... Dah dia mintak aku buat la pulak

Jendela Hati said...

zefa norasmara: itu leee seksa kalau hangin jahat tu dtg huhu

lady lavender: mmg sedap LL cuma perut nie kuat meragam skrg hehe

azrey rozie eiman: hehe ok tu rozie buat pulut kuning qatar, pehtu bg untie zai tgk dari msia ye...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ini adalah komen terima kasih kerna sharing ur luvly month of birth di ww is
..................................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/10wordless-wednesday.html
..................................................
moga singgah lagi. (ini komen segera copy paste sementara waktu, will come soon tau (^____^))

Karukord Jagau's said...

haduuuii pulot kuning ngan daging rendang ni yg tak tahan nie...huhuhuuu