Saturday, March 3, 2012

Letih tapi gembira...



Salam malam minggu...

Jam dah menunjukkan ke angka 11.48 minit malam... Satu hari dok bz dengan majlis party birthday kedua-dua anak puan zai... bz dari pagi hingga ke saat ini... bz dengan memasak menu untuk party... walau letih tetapi bila tengok anak-anak gembira sudah cukup memadai... anak-anak begitu teruja dapat makan kek dan dapat banyak hadiah dari saudara mara dan kawan-kawan.

Masa tengah key in entry nie puan zai mengular kejap mengadap lappy untuk update entry nie... pasni nak sambung kemas apa yang patut dan mop lantai... kena buat malam ini jugak kalau tidak geng-geng semut akan membuat onar di tengah malam...

Esok puan zai akan update pic majlis hari jadi ini ya... see u...

Happy birthday Zahirah & Khuza'ee...

To be continue...

Puan Zai @ JH....


6 comments:

Zefa NorAsmara said...

Majlis dah selesai ye.. alhamdulillah. Itulah dia seorang ibu, tak apa penat, janji anak2 gembira.. :D

YaYaNsMuM said...

Alhamdulillah....yang penting buah hati semua gembira dan bahagia, kan?:)

..::..aRe-Na..::.. said...

alhamdulilah dh selesai..
epy besday buat zahirah & khuza'ee

Totie@Tomy said...

happy birthday buat zahirah dan khuza'ee mintak kek sepotong..hehe

Deru Ombak said...

Salam Zai...

Itulah dia IBU...

Buat apa saja untuk anak2 gembira.. Jgn lupa post photo party ok..

Azrey Rozie Eiman said...

Alhamdulillah. Sure kakak n adik happy.