Friday, March 23, 2012

Ole-ole dari Penang

As-salam... dah pagi dah kan... sekejap aje dah ari jumaat... tu lah yang syok bila datangnya ari sabtu dan ahad iaitu hari lepak sedunia di rumah hehe...

Mata belum nak pejam lagi sebab di tangan masih memegang novel yang baru di baca iaitu novel "Awak suka saya tak?", sambil pegang novel sambil tu pegang keyboard kejap juga.

Baru aje baca dua tiga helai puan zai dah start terkekek ketawa. Kelakar lah novel nie. Nanti dah abes baca puan zai akan post entry untuk komen novel nie ye. Tungguuu... Eh memalam nie jangan gelak kuat nanti orang kata macam citer kat TV3 tadi pula 'amukan pocong' huahuahuaaaa...

Alkisah adik lelaki puan zai yang no 3 nie (paklang) baru balik dari outstation. Dia and the geng kena buat keje luar di Penang dan Kelantan untuk beberapa ari. Baru tadi sampai kl. Nasib lah dia balik arini sebab mak puan zai dah rindu kat anak eh maklumlah semalam adalah birthday paklang, mak pun ada beli hadiah surprise lah tu tapi mak pula kena surprise....

 Mak seronok sebab dapat baju kelawar dari Penang.
Mak just cakap-cakap dengan puan zai kalau dapat baju kelawar kan best.
Rupanya dapat juga mak baju nie dari adik.

 Dari penang paklang terus buat keje kat kelantan dan balik tu singgah beli kopok lekor di Terengganu.

Kat sini paklang beli.
Sedap jugak.

Mana tak kenyang ek belasah kopok lekor memalam nie hehehe.

Sekian.

Puan zai @ JH...



3 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Rajinnyer baca bovel.ym bi tk bpe minat sgt.lgpn klu dh baca tuh, tkleh benti,tu yg kes naya tuh.satu keje pn mmg tkleh buat..hikhik

Jendela Hati said...

yayansmum: suka baca tp kalu anak2 kaco kena stop jugak tu yg bc time mlm atau waktu break kat opis

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

novel apa? novel apa?
mud xcited (^___^)