Monday, June 25, 2012

Zurich Insurance Malaysia Grand Launch


As-salam...

Sabtu kelmarin puan zai bersama rakan-rakan sekerja yang lain serta famili masing-masing ke Bukit Kiara Equestrian Indoor Arena bagi memeriahkan Zurich Insurance Malaysia Grand Launch.

Ada macam-macam acara. Ada acara makan, acara telematch, games, lucky draw serta persembahan nyanyian dari artis tempatan iaitu Dina selain kedatangan rakan-rakan dari media elektronik. Events start jam 10 pagi hingga lah ke jam 3 petang dengan acara pelepasan "Z" shape baloon dan yang terakhir iaitu baloon drop di indoor arena.

 "Z" shape baloons naik ke udara.

 Dalam Bukit Kiara Equestrian Indoor Arena.
Makan time.

 Lepas register terus pakai tag.

 T-shirt dapat masa register.
Dapat 4 pasang termasuk anak-anak.


Satu baloon 'kaler kerabat di raja' di ikuti dengan beribu-ribu baloon 'kaler international'.
[baloon dalam banner tu]

 Mama, ibu dan mami bergambar bersama anak masing-masing.

 Banyaknya baloonnnn...
Sebanyak 30,000 baloon akan di jatuhkan di akhir acara.


 Masa nie CEO sedang beri ucapan.

Makan ye...
Adik makan ayam aje pehtu makan bubur pulut hitam.

 Round table di bawah tu semua penuh.
Jadi, kena makan di bahagian atas kat kerusi je.

 Masa makan pun anak-anak dah jeling-jeling tak sabar nak main games.
Habis je makan, terus melompat nak bermain.
Makan boleh berulang-ulang makan, makanan emang banyak di re-fill.

Adik tu emang la excited nya.

 Dapat gula-gula, coklat dan keropok.

 Masa nie beratur panjang sebab kakak nak buat face painting.
Sampai je giliran kami, kaunter tutup sebab depa gi break setengah jam.
Cit... penat tunggu tau.

 Masa ni baling bola kat tin kosong.
Dapat coklat besar lepas adik berjaya tumbangkan tin-tin tu.

 Adik takut-takut berani tu...
Sebab....



 Sebab adik nak baloon nie je.


Tang ni emang seronok la depa dok lompat-lompat.
Last-last bila adik terhimpit dengan seorang kanak-kanak lain, adik menangis dan berdukung je la dengan ibu... adehhh...

 Dari indoor tu keluar sekejap untuk tengok perasmian pelepasan "Z" shape baloon ke udara.








 Anak-anak dok main games.
Si ibu-ibu dok bergambar.

 Popcorn time.
Pehtu makan gula-gula kapas.

Yeahhhh....
1
2
3
Zurich Insurance Malaysia Grand Launch....



p.s-Lama puan zai tak bersiaran. Itu lah yang jadi jika tenet slow ya amat. Nak upload pic pun slow, nak berBW pun slow... bila dah jadi camtu terus off pc.

Puan Zai @ JH...







3 comments:

Azrey Rozie Eiman said...

nak t-shirt satu. tq :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

meriahnyer!!belon banyaknyerr...:)

Jendela Hati said...

azrey rozie eiman: kalu shirt kaler biru lg best

yayansmum: ada 30k ribu belon