Sunday, June 3, 2012

Tat Nasi Ayam, Setapak


As-salam...

Pertama kali puan zai jejak kaki ke Restauran Tat Nasi Ayam, Setapak nie...

Lepas penat jenjalan ke Istana Negara Lama dan Muzium Negara semalam, kami makan awal petang di Setapak.

Nasi ayam dia emang best. Di sini juga ada Nasi Itik dan western food juga...

 Ramai orang makan kat sini walau jam di tangan menunjukkan 4.00 pm.

 Pelbagai menu ada.

 Memasing dah lapar.
Tak sabar nak makan.

 Kakak.

 Adik.




 Acik Yus sibuk layan anak-anak.


Masa tengah menaip nie, dok senyum senyum tengok gambar. Seronok jenjalan reramai. Entah bila lagi la kita dapat berjumpa. Selalunya puan zai dan kak yus hanya berhubung melalui telephone. Email jarang dan kalau beremail pun email pendek-pendek aje. Bercakap dengan phone lebih banyak bercerita hehe. Yelah masing-masing jauh, hanya telephone je la tempat bercerita dan bermanja.

Terima kasih kak yus... kak yus dan suami ajak ke Sg Petani. InsyaAllahhh... kalau ada rezeki nanti kami sekeluarga gi ke sana ye. Sebelum balik kak yus beri puan zai blouse dan baju kurung... cantek, terima kasih bebanyak...

Puan Zai @ JH...


5 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Jus Tembikai tuh...aduh...tetiba tekak ni tingin nak minum...heheh...

Cinta Misteri said...

Bestnya..nk try lah nanti

Lady Lavender said...

meriaahhhnya tengok ayam tergantung sederet :-)

Jendela Hati said...

yayansmum: bila dh dahaga sgt sampai 1jug pun xcukup YM

Cinta misteri: emang di cadang supaya try mkn sini

lady lavender: elok je tergantung ayam2 tu

Yumida said...

makan besar...menu mmg menggoda...sronok jer tgk bila org mkn reramai ni...