Thursday, February 16, 2012

Tomyam lauk makan malamku...

As-salam.... wah-wah satu hari dok citer entry makan aje ek...

Pe nak buat idup untuk makan, eh eh makan untuk idup heheh...

Lepas keje tadi sempat jugak lah menyingah ke JJ AU2 nak mencari barang... pastu sempat singgah untuk makan 'petang' sekali.

Sebelum nie penah 'usya' set makan nie... murah aje dengan harga RM18 boleh dapat set nasi 2 pinggan, tomyam seafood, telo bistik dan sayur campur.

Makan dua orang dengan 3 lauk.

 Tomyam ok lah tak bape pedas sangat.

Pastu beli mufin untuk anak-anak di rumah.
Kakak tak abes-abes puji sedapnya mufin nie.
Siap soh ibu ini buat sendiri..huhu

Sekian...

Puan Zai @ JH...


8 comments:

Aine Ainun said...

Kalo sy kan...saya cr tomyam pedas....nyummmyyyy...

Bole tahan gak rm18 tu, x la mahal sgt;)

..::..aRe-Na..::.. said...

ehh!!ehh..sama la menu kita malam ni hehehehe...ok sesgt la tuh rm18 tuh..
kan..hehehe

Affan Ruslan said...

rm18 utk set camtu berbaloi gak ye. Terliur tgk tomyam tu hehehe.


ps: Kak, jempat join giveaway mudah di blog saya ye :)

MulutPayau said...

akak pun tak brpa suka tomyam yg pedas....berbaloi jugak dgn rega rm18 tu...

Totie@Tomy said...

tom yam pedas sedap tapi kalau over pedas mahunya berpeluh2..hehe

lelamaisara said...

anak saye pon suke mufin.. :)

dela said...

baru ja pekena tomyam semalam... hhee

Jendela Hati said...

aine ainun: suka gak pedas tp kdg perut dah 'tue' tak tahan pedas

are na: eh mcm berjanji pulak kan

affan ruslan: mmg berbaloi kalu mkn dgn famili ada set 6 lauk dan nasi dgn harga rm36. insyaAllah sy singgah blog affan

mulut payau: mmg berbaloi kak, kenyang sesgt

totie@tomy: mmg sedap totie tp pedas sgt pun tak syok jugak

lelamaisara: mau berebut mkn dgn ank2 nie

dela: musim ujan mkn tomyam best