Tuesday, February 28, 2012

Dining & Karaoke Session 2012...

Petang semalam ada Dining & Karaoke Session 2012 untuk division kami.

Seramai 18 orang staff di jemput hadir untuk sama-sama join bigboss berkarok.

Tepat jam 5.15pm kami staff nie terus 'cabut' ke The Garden maklumlah takut jugak kalu jem nanti terlambat. Bigboss dan boss lain ada meeting 5.30pm, so dorang lambat sikit datang.

Kami sampai The Garden pun awal, parking pun banyak... apa lagi terus gerak ke Red Box, The Garden tingkat 4.

 Dah sampai terus ber-pic sambil perut rasa lapar hehe...

 Sambil tunggu sambil mata pandang kat set buffet di sana haha...

 Amek nombor bilik dulu sebab staff yang co-ordinate party nie blom sampai...
Kami amek 2 bilik asing.

 Jeng jeng jeng ini lah bigboss division kami merangkap boss puan zai...

 Ber-pic dengan bigboss...

 Ber-pic dengan semua  rakan sekerja.

 Nak nyanyi lagu apa?
Bukan reti pun hehe...

 Datang sini pun sebab-sebab seperti pic-pic di bawah hehehe...

 Haaa tang ini aje lah... tang nak pi makan...

 Lauk-pauk di pinggan no 1.

 Pinggan no 2.

 Pinggan no 3.
Pinggan-pinggan lain tak larat nak snap.

 Dessert of the day.
Nyum-nyum..

Buah-buahan dan kudapan.
Air pulak kami order jus watermelon dan apple.

Ini lah fisrt time division buat party untuk semua staff Life Products & Marketing Services ataupun sekarang division kami di tukar nama ke Agency Services. Ada juga yang tak dapat hadir. Datang sini bukan nak karok sangat, cuma nak makan aje puan zai nie huhu.

Lagipun tingat satu citer di blog kengkawan tentang karok nie. Yang mana ada empat sekawan gi karok tapi bila gi kaunter nak buat payment, counter kata kena bayar untuk lima orang walhal mereka datang cuma berempat. Bila tengok cc tv memang sah ada lima orang heeeeeeeeeeee sapa ntah orang yang kelime tu... sereeeemmmm... huhu

P.s- apa-apa pun thanks boss sebab belanja....

Sekian

Puan Zai @ JH...



2 comments:

lelamaisara said...

ermm...lapar plak tgok pic makanan tu....

YaYaNsMuM said...

Pergh!food best gilew.nyum!nyum!