Saturday, February 11, 2012

Buffered Earning JH yang pertama...



Dah lama sebenarnya puan zai tunggu BE dari Nuffnang nie...

Selalu hanya baca blog-blog kengkawan, kengkawan ada updated yang mereka dapat.

Bila kengkawan dapat BE mereka suka sangat. seperti mana mereka puan zai pun tersangat-sangat suka hari ini....

Terima kasih Nufnang.

Nie yang buat nak update banyak-banyak and buat BW nie.... hehe

Puan Zai @ JH

2 comments:

Zefa NorAsmara said...

Tahniah JH.. betultu kena upkan traffik masa ada BE.. :D

ps: BE di JA dah jadi ME dlm 5 hari je.. tp jadilah dr tak adakan.. :-(

Jendela Hati said...

zefa norasmara: tgh usaha mencari masa juga lah sy nie JA...huhu