Tuesday, February 28, 2012

Lauk sardin jer


 Makan malam hari ini ialah seperti di atas.
Masak dua tin.
Lebih suka dengan brand King Cup.

 Bahan tambahan - goreng kan kentang dahulu.

Dah siap boleh lah di hidang.


9 comments:

✿ e e i y s s ✿ said...

alahai...lamanyer xmakan sardin... buat roti sardinpun sodap ni... hohoh

Jendela Hati said...

eeiyss: tekak tingin nak mkn.haah buat roti sadin pun best...

Azrey Rozie Eiman said...

Sodapnya sardin. Brand ni sedap eh?

Azrey Rozie Eiman said...
This comment has been removed by the author.
Azrey Rozie Eiman said...

Sodapnya sardin. Brand ni sedap eh?

lelamaisara said...

kadang2 makan lauk sardin lagi sodap....

Deru Ombak said...

Salam Zai...
Kakya pun suka sardin letak halia bnyk2. :)

Jendela Hati said...

azrrey rozie eiman: yg king ikan dia kecik2 yg cap ayam tu ikan dia besau2...

ps-rindu kat ko...

lelamaisara: haah betul2 mkn dgn kicap

deru ombak: buat sambal pun sodap

YaYaNsMuM said...

Sardin King Cup mmg jadi feveret family YM kat kampung.:) teringat pulak kat My mum...:(