Saturday, July 2, 2011

Kenyang lagi...

Kelmarin, seorang amoi kat opis tiba-tiba bertanya,
"Ah zai, friday you ada appointment kah?"
Puan zai pun tanya kenapa?
"Oh... i mau belanja u makan maaa, u my boss maaa..."
Hahaha kitaorg tergelak bila masa ntah aku jadi boss dia... Alah kami sama-sama staff kat situ.

Okeh lah puan zai nie kalau bab orang nak belanja makan nie, on aje.
Pulak tu bukan puan zai sorang je, dia bole kata ajak le kawan puan zai yang sorang tu nanti kesian pulak dia lunch sorang-sorang tanpa puan zai nie.

So, lunch ari jumaat pun di on kan...

Alamak, baru nak tayang muka orang yang belanja nie pic kabur lak hehehe. Dari paling kiri WMW (yang tukang belanja), RA dan ZAG... Wahh macam nama artis, alah short name dalam minute le. Seperti biasa sebelum makan pose dulu.... tayang gigi...

 Minum-minum dulu sebelum menu datang. Dari kiri tu cafe latte, honeydew juice dan teh O.
Srupp srupp basahkan tekak.

 Puan zai yakni ZAG pilih fettuchine cabonara - share rasa tiga orang.

RA pilih meat berger dengan french fries - nie pun rasa sorang sikit.

 WMW pula nak makan old fashion chicken chop with mushroom sauce - rasa sikit sorang gak.

 Hah tengok makan tiga orang. Semua dapat rasa sikit sorang.

 Dari penuh pinggan tu sampai licin camnie kitaorg kerjakan...

 WMW tanya nak ice cream tak... ishhh bole bebenor... dari amek tiga scoop terus mintak banana split.
Makan juga tiga orang hehehe...

So, apa citer di ari jumaat ini???... kEnYaNg.......

4 comments:

Kak Aya said...

Alhamdulillah kalau kenyang....jangan lepas ni memerut tak hengat pulak ye!

Jendela Hati said...

kakaya: buat2 lupa!

nyanyisunyi said...

bestnya....dah lama tk makan barat2 ni...

Jendela Hati said...

nyanyisunyi: tekak memasing memilih mknn barat lak aritu...