Saturday, July 30, 2011

Budimas Pre-raya Sales Bazaar

Sebut pasal raya, seronok aje kan. Nak-nak bila kita akan menyambut puasa pada hari isnin nie.

Kat opis puan zai, selama dua ari iaitu kamis dan jumaat 28-29 July 2011 berlangsungnya Budimas Pre-raya sales Bazaar.

Puan zai dan kawan-kawan dapat lah cuci mata. Bazaar ini bukan sahaja kita membeli malahan menyumbang ke arah charity yang mana untuk anak-anak yatim yang di sokong oleh Budimas.

Ada pelbagai jenis barang yang di jual antaranya baju, handbag, pelbagai perhiasan wanita, baju kanak-kanak, buku, towel (puan zai beli satu-rm10), tupperware (paling best gerai ini tp puan zai buat keras ati tak beli hehehe), chicken pai (puan zai beli RM10 - 4 pcs), spek mato dan lain-lain.

Jom layan pic pulak ye...

 Pic dengan BFF kesayangan.

Teman si teman dia beli baju baby kat Budimas. Seronok dia dok nak pilih baju baby. 'Undecided eye' haha rambang mata lah tu.

 Colleagues dok sibuk pilih-pilih barang.

 Ini gerai baju-baju baby dan kanak-kanak. Semua 50% untuk semua brand terutama brand Hamster.

Hahah ini yang mampu di beli oleh puan zai ini towel untuk kakak yang kaler ijo tu Rm10 satu.
Pergh nak pose ek? Sebelum tu isi perut kat Ikan bakar Jalan Bellamy. Gi berempat. Puan zai pekena ikan pari, nasi, sayur dan jus tembikai. Ingat nak amek ikan terubuk bakar tapi bila tanya harga seekor RM13-RM15. So, mulut terus cepat je order ikan pari aje lah... huahua...
 
Dah bayar makan untuk harga RM11, terus tapau 5 bungkus pisang goreng dan cekodok buat makan sendiri dan kawan-kawan kat opis. Makan reramai.
 Makan cekodok panas-panas di cuaca terik panas.

Pisang goreng.

Sekian coretan hari ini. Jumpa lagi ya!

2 comments:

Puanbee2 said...

kat mana bazar ni puan zai kami tk shoping lagi ni.. tahun nk nk cari kedai murah2 je.. maklumlah komitment bertambah sudah

Jendela Hati said...

puanbee:bazaar ni buat kat bangunan opis sy aritu dua ari aje. setahun buat jualan nie 3 kali lebih kuang.

sy emang tiap2 thn soping last minute.huhuhu bulan nie punya gaji baru gi soping rayo tuk anak2 huhua