Friday, April 8, 2011

Tak puas

Salam hari jumaat.
Apa nak di kata?
Memang tak puas.
Hep hep jangan ingat lain ye...
Kisahnya dah dua tiga hari tenet nie slow giler bab*.
Dua ari juga petang ujan lebat ya amat.
Kalau nak tahu apa yg puan zai buat bila nak ngadap blog kawan-kawan yang di ingati ialah:
  • Enter login
  • Click comment-Baca comment pastu reply kalau ada comment.
  • Click stats-Nak tengok siapa sudi yang baca.
  • Click view.
  • Tengok Shoutbox pulak.
  • Ziarah sapa-sapa yang tinggal kan jejak.
  • Click Dashboard
  • Click satu persatu entry yang kawan-kawan postkan.
  • Baca blog.
  • Baca satu persatu.
  • Baca.
  • Baca
  • Baca
  • Baca lagi.
  • Dan lagi.
  • Dan paling akhir sebelum off pc ialah click New Post.
  • Post entry of the day.
  • Sign out.
Haaaa yang di atas ini bila tenet ok, cantik cun dan laju.
Tapiii bila tenet slow gila bab* cengini?
Hmmm nampak gayanya puan zai akan buat:
  • Enter login
  • Post entry of the day.
  • Sign out.
Hah nampak? Nampak tu?
Camner nak puas.
Asyik-asyik bila tang nak view je tak kuar2.
Sebabnya puan zai suka dan suka mulakan dengan pembacaan blog-blog anda semua dahulu.
Itu paling penting kalau nak ngadap pc.
Yang terakhir yang patut di lakukan ialah baru lah post entry sendiri bila dah puas membaca.
Jika jadi cengini ape lagi off pc terus zzzzzz....
InsyaAllah bila dah OK esok akan ku ziarah anda semua ye.... Rindu sangat kat blog korang...
Sekian.
Wassalam.
Puan zai... yang tak puas...

p.s-Masih excited tunggu Maharaja Lawak minggu ke-2.
 

5 comments:

ct N honey said...

ada masa tenet ni mmg slow...geram...

Kak Aya said...

nampaknya Puan Zai kena pilih waktu-waktu yang sunyi( waktu orang tidur) untuk bangun baca blog kawan-kawan.

Jendela Hati said...

ct N honey: geram kan kalu slow sgt nie.

kak aya: penah buat kelmarin tp slow jugak.

Puanbee2 said...

patutnya post dulu baru BW supaya senang org balas BW dan baca entri terbaru puan zai hee..pendapat saya lah!!

http://puanbee.com

Jendela Hati said...

puanbee:itu lah excited nak baca kenkwn punya post tu lah jdnye heeehe