Friday, April 15, 2011

Eh Nabil ekau utang den RM12.95!

Assalamualaikum. Ni hah Ahmad Nabil Ahmad, ekau punyo pasal lah wahai Nabil pagi tadi puan zai terus mendail no 1-300-82-3838. Atas permintaan ramai dalam umah, minggu nie kenalah melanggan Astro Mustika untuk memberi tumpuan pada Maharaja Lawak di Astro Warna. Nak buat camner dah tiada siaran kat Prima start minggu nie. Baek punya marketing strategy kannn? Bulan depan dalam bill dah ada extra RM12.95 untuk pakej nie. Hah camno tuh? Kek mano lak nak claim? Hah Nabil... ekau utang den RM12.95. Apo-apo pun arap ekau dapek buek performance baik setiap minggu yo. Den suko ekau yang kreatif tuh (ketawa penawar duka).



'Eden torai'... 




Sekian.
Wassalam.
Puan zai... yang sedang menonton Maharaja Lawak...

6 comments:

Jendela Hati said...

Psst psssttt... nie nak bagi tau takat nie Nabil punya persembahan yg the best dari yg lelain... hehe sekian...

Puanbee2 said...

haa ingat kan hutang kat mana lah sabar2...

Kak Aya said...

pandai puan zai buat gimmik yo...nanti eden bagitau nabil bila jumpo dia yo..( eden torai ni cakap nogori)

ct N honey said...

ct ni kodokut sikit..tgk kat youtube aje...

~::KUYA HARIS::~ said...

haha ^^ ingat tol2 laa hutang nabil ada hutang ngan akak. XD

Jendela Hati said...

puanbee: sj je buat suspen
kakaya:nanti balik umah mentuo kakaya jumpa nabil yo
ct n honey:sy suka tgk program nie berulang2 kalu dlm 1 ari ada kuar tv pun tgk lagi dan masih gelak jugak heheh
kuya haris:memang utang, utang gelak..kihkih