Saturday, April 2, 2011

Moga ekau dapek jd Maharaja Lawak...

Bakal Maharaja Lawak hehe
Wah berkobar-kobar malam semalam tunggu Maharaja Lawak ke udara live.
Dan puas ati tengok NABIL perform.
Lawak dia yang best, bersahaja dan jujur.
Eh... bukan puan zai sokong sebab dia se-negeri dengan abah, tapi emang sejak minggu pertama dia ke udara dalam Gelanggang Raja Lawak musim ke 2 tu, emang puan zai dan famili suka dengan Nabil.
Semoga dia akan jujur dalam setiap performance dia setiap minggu bak kata Sifu Apek malam tadi.
Teruja sangat tengok.
Tolak ke tepi citer personal life dia sekarang nie asalkan keje lawak yang dia buat untuk hiburkan ati peminat ini amat dihargai. Cewahhh...
Lama betul nak tunggu semalam, rupanya Nabil peserta terakhir yang perform.
Rata-rata puan zai melihat semua finalis buat persembahan semua OK dan fresh cuma ada la sorang dua yang 'ter' tak menjadi, tak tau la puncanya tak cukup masa.
'Terbaek dari ladang' Nabil nie puan zai harap dia akan menjadi Maharaja Lawak.
Keluarkan lah semua idea kreatif Nabil tu dan buat yang terbaek.
Jozan pun best
Selain Nabil, puan zai amat suka dengan Johan dan Zizan ataupun JOZAN.
Sebagai pengacara Gelanggang Raja Lawak, kemunculan mereka emang di tunggu-tunggu.
Ada sahaja idea lawak mereka.
Itu lah sampai si ibu nie suka berulang-ulang tengok siaran ulangan si Astro.
Wajah-wajah peserta Maharaja Lawak... Vote for Nabil : ML NABIL send to 32999
Tapi yang tak bestnya lepas minggu ke 3, tiada siaran langsung kat Astro Prima nampaknya kena pejam mata lah amek pakej Mustika Warna.
Adeh pandai ye Astro pandai strategy soh customer amek Warna.
Tapi tak apa lah Nabil dan Jozan punya pasal pejam mata le bill tambahan RM12 tu huhu...
Puan zai...

4 comments:

ct N honey said...

mmg tak best lah astro buat cam tu kan,strategi orang bisnes nak buat cam ne,..apa2 pun hrp org nogori menang,sbb sayapun org nogori9

Jendela Hati said...

hehe idup Nabil... hrp dia menang ABPBH 2010 ari ahad nie...

Puanbee said...

yeaayy suka jozan heee nabil suka jugak tapi no 2ler

Jendela Hati said...

hehe penyokong kuat nie