Wednesday, September 28, 2011

Limited-edition Mary Kay Weekender Lip Pencil

Limited-edition Mary Kay Weekender Lip Pencil - Soft Lips ini puan zai beli dengan harga RM50.

Bila nak guna rasa licin dan mudah untuk di pakai.
Selain itu ianya tipis dan lembut bila tersentuh bibir.
Kalau beli satu lip pencil nie dapat satu sharpener ikut size lip pencil ini.
Hmmm awal-awal dah bagitau si anak dara kat rumah tu, yang ini bukan colour crayon untuk buku sekolah ye.


Untuk bibir sendiri puan zai pilih kaler coral stone.




Puan Zai...

5 comments:

Kak Aya said...

mary kay lagi, kelass ko jahh

Puanbee2 said...

waa peminat mary kay ye ..

Jendela Hati said...

kakaya: suka buat iklan ribena hahaha

puanbee: kwn kat opis jual, sesuai dgn kulit, guna je le...

Puanbee2 said...

memang best mary kay kan ...

Jendela Hati said...

puanbee: haah betul besttt...