Friday, June 24, 2011

Ahmad Nabil Ahmad ~ Buek yang terbaek yo...

Wah laku ke ucapan sebelah pihak nie? Ucapan buat Nabil. Alahai bukannya orang tu baca pung. huhu. Alah kalau dah minat camtu le... minat dari RL2 sampai ke final ML malam nie. Fanatiknyaaa.
 Puan zai emang harap Nabil dapat takhta ML tu. Emang semua yang ke final hari ini semua yang terer-terer belaka.
Rata-rata yang punyai peminat dan penyokong sendiri. Itu memang tidak dinafikan.

Ko emang dasat bil. Ko sorang je peserta solo yang ke final ML. Yang lain-lain group berduo atau bertigo. Ekau surang yo kek ateh pentas tu. Ko jangan lupo bil, aritu den dah kato ekau, ekau masih utang den RM12.95. Dah utang den dokek duo kali dalam duo bulan dah.
Apo-apo pun arap ekau buek yang terbaek yo bil. Ekau jangan nak malukan orang kampung lak... hehehe...
Untuk kenang-kenangan, puan zai post video masa ML di JB last week.
Puan zai tahu, ramai udah download video nie. Dan juga puan zai tengok ramai jua yang post kat blog memasing.
Kali ini keluar di blog Jendela Hati pulak ye.
"This is best bro... best bro..."

video

"Otak-otak" Part nie kelakar sesangat.

video

Puan zai paling suka kalau masa show nabil, nabil cakap nogori. Tergelak satu rumah sampai abah ketawa nampak takde gigi. hehe...

p.s - jangan marah atau bengang ye... asik-asik nabil... dah minat nak wat camner... Hari ini live dari Shah Alam, Final Maharajalawak. Untuk undian ML Nabil ke 32999 (heheh promote... MOJ!)

Ketawa penawar duka... Puan Zai...

 

2 comments:

ct N honey said...

walaupun tak menang dio lah yg paling untung hadiah x pyh share...

Jendela Hati said...

ct N honey: botul tu ct... kiro sumo dapek samo rato ar duit yg dorang monang tu...