Saturday, May 26, 2012

Bertukar wajah...

As-salam...

Semoga semua sahabat di alam maya sihat dan bergembira di samping keluarga tercinta.

hari ini bermula cuti persekolahan selama dua minggu. Tentu anda punyai pelbagai agenda dan kebanyakkan kita akan pulang ke kampung bersama anak-anak.

Lama eh puan zai tak update blog... huhu nak buat camner kalau lappy buat hal...

Rindu sesangat nak singgah blog anda... kalau lappy buat hal, nak BW kat hp pun tak best tau. Screen terlalu kecil tak puas tengok blog anda.

Malam nie perlahan-lahan puan zai berBW ye...

OKlah ni nak citer perihal kat opis. Seumpama seperti lappy bertukar 'wajah' nie samalah seperti kat opis puan zai nie. Semua bertukar 'wajah'.

Puan zai dah berkhidmat di sini selama 15 tahun. Suka duka gembira semua ada sejak berkhimat di sini. Setia? huhu mungkin iye jugak.

Banyak benda baru kami sebagai pekerja lihat bila management baru ambil alih nie.

Semoga lebih banyak pembaharuan yang baik untuk semua perkerja..

 Access card puan zai tahun 1996 - 1999.

 Tahun 2000 - 2011.

 2012.

Yang ini ialah surprise dari management...
Dapat belon dan cekelat untuk semua staff seluruh Malaysia.

Sekian dulu nak stop kat sini kejap... jumpa lagi eh... tata...


Puan Zai @ JH...






2 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

A'ah la...lama Pn Zai tak ke udara...:)

Jendela Hati said...

yayansmum: tu la YM, lappy buat hal huhu