Thursday, March 26, 2015

Apa yang saya ingin baca di blog NAURA


Assalamualaikum...



Lama tak bersiaran kan. Tengah dok ronda-ronda tadi, ternampak satu contest dari blog kak Aya. Nampak menarik. Yang menariknya dah tentu hadiahnya. Rasanya sempat lagi puan zai join nie. Lagi dua jam contest nak tutup. Mudah-mudahan sempat.

Nak join contest nie senang aje, anda pun boleh join. Tajuk contest yang di beri ialah APA YANG SAYA INGIN BACA DI BLOG NAURA atau pun boleh search di: http://www.jendelahidup.com/2015/02/suka-suka-contest.html

Puan zai dah lama ikuti blog ni. Masa mula-mula kenal blog ni dahulu rasanya adalah satu malam ni puan zai boleh khatam kisah keluarga terutama kisah arwah ayahnya dan pengalaman hidup kak aya di sini di Kuala Lumpur. Puan zai dapat rasakan ketulusan kak aya dalam penulisan peribadinya di blog nie. Puan zai suka, sampaikan puan zai turut berada dalam penceritaan kak aya tu. Puan zai ingin baca lagi!  Selain tu Puan zai ingin sekali baca banyak dan banyak dan banyakkk lagi review novel dari blog ni. Bila baca review novel blog ni, makin membuak-buak perasaan nak mendapat novel di pasaran. Puan zai ingin sekali tiap kali kak aya post entry perbanyakkan dengan muatturun lebih banyak lagi photo tak kisah lah apa jua yang kak aya post terutama photo jalan-jalan dan produk-produk yang kak aya promote.

Kalau sapa nak join contest Naura nie join la, jom rebut hadiah-hadiah menarik jom!

1. BB CREAM SEQY BEAUTY bernilai RM55 (1pemenang)
2. CLEANSER SEQY BEAUY bernilai RM45(1pemenang)
3. NAELOFAR HIJAB bernilai RM50 (1pemenang)
4. TUDUNG AIDIJUMA bernilai RM15 (2 pemenang)
5. SHAWL BYCEERANOH bernilai RM25(2 pemenang)
6. SELIMUT TAMPAL bernilai Rm30 (2 pemenang)

Cara nak join:

1. Follow blog ini (
http://www.jendelahidup.com/2015/02/suka-suka-contest.html)

2. Follow IG rohaya_yusof

3.Buat satu entry di blog anda dan linkkan ke entry ini. Satu ayat pun tak pe, panjang berjela pun tak apa.

Tajuk entry :  Apa yang saya ingin baca di blog NAURA.

4. TINGGALKAN LINK ENTRY TERSEBUT DI RUANGAN KOMEN D BAWAH.

5. Peraduan berlangsung bermula 26/2/2015 hingga 26/3/2015.

6. PEMENANG AKAN DIPILIH SECARA RANDOM.

OK tu sahaja takat ni. Tata...

Puan Zai @ JH

 

2 comments:

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)