Tuesday, April 15, 2014

Dinner @ One World Hotel


As-salam...

Malam 12 April yang lepas, company puan zai ada dinner di One World Hotel. 2013 Agency Award Dinner nie ada lah acara tahunan company untuk agency members. Malam tu sebenarnya sambil ber-kerja sambil ber-dinner. . Tahun-tahun sebelumnya di adakan di Genting Highland. Cuma kali ini kemeriahannya beralih ke One World Hotel.

Ini ialah kali pertama puan zai melibatkan diri dalam majlis besar sebegini. Sebelum nie membantu team cuma di opis. Tak penah lah lagi pergi. Seronok juga. Dapat rasa bagaimana perjalanan dinner macam nie. Berbaloi lah penat lelah selama beberapa minggu nie sibuk dengan keje yang melibatkan registration dan keje-keje berkaitan dinner nie hinggalah puan zai melihat sendiri kemeriahan majlis ini yang berjaya diadakan.


Gambar ini je yang ada dalam simpanan. Yang lain semua dah hilang dek kerana sd card puan zai damaged dan kena reformat balik. Habis la semua gambar-gambar kenangan yang lain dalam sd card tu huhu....

Gambar pun tak berapa nak best. Maklum lah hp cikai nie haa kan. Puan zai pakai simple je malam tu. Berjubah. Tak payah susah-susah nak pakai baju apa. Makeup pun biasa je cuma berbedak je.


 OK... yang ini team dalam section puan zai. Kami berempat dalam events & promotion. Cuma gambar head kami je takde dalam nie. Berkeje dengan mereka berdua seronok. Betul tak tipu tau. Thanks uolsss.Yang ini separuh dari team besar kami yang telah bertungkus lumus dalam menjayakan dinner nie sebelum dan semasa dinner. Well done uolllssss...

Jumpa lagi tahun depan uolsss....


Puan Zai @ JH...

No comments: