Sunday, September 2, 2012

Salam Petang Ahad...


As-salam...

Dah abes cuti tiga hari kan. Esok dah mula masuk keje balik.

Keje, keje dan keje... huhu...

Petang nie ikut anak-anak gi taman. Selalunya setiap petang puan zai malas nak ikut, dok umah layan keje rumah.

Dan malam nie ada jemputan birthday party. Lepas isyak baru pegi la, sekarang dok santai-santai dulu.

 Baru nak start main badminton, shuttle tersangkut kat pokok.
Kena baling dengan selipar adik yang berat tu.

 Bermula episod bermain di taman.
Puan zai sebagai penonton.
Dapat main badminton sekejap keluar peluh.
Pastu surrender, 'semput' kejap.










Jumpa lagi esok... tata...

Puan Zai @ JH...


5 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Dah lama tak maen badminton...huhu.Mmg seronok la bebudak kan bila mak ayah dier bawak bersantai2 gini....:)

Azian Elias said...

i pun tak pegi pun taman tepi rumah ni.. kalau pegi pun bila perumahan kami buat open house kat taman..

Papa Mifz said...

PM pun dah lamo tak main badminton...zaman sekolah dulu last main...huhu

Jendela Hati said...

yayansmum: lama tak keluar peluh

azian elias: dok relax2 sambil bc novel pun best tu

papa mifz: iye daa lama tak main selalu dok tgk anak2 je

p.s thanks sbb follow

en_me said...

baguslah beriadah gitu kanns.. ehhee